Cosul dvs. este gol...

Catalog produse
Marci produse

Cu peste noua ani de experiență pe piață, Sport Maestru a luat ființă din pasiunea pentru tenisul de masă și dorința de a veni în ajutorul jucătorilor, oferindu-le materiale performante și de actualitate din industria de profil.


Ne adresăm în special jucătorilor amatori sau profesioniști, dar venim și în sprijinul cluburilor de tenis de masa, cu sponsorizări și oferte anuale.


Garantăm clienților noștri o experiență completă, oferind sfaturi utile pentru alegerea unei palete, sfaturi provenite atât din experiență, cât și de la producători și jucatori profesioniști. Oferim servicii gratuite precum lipitul fețelor pe lemn sau cântărirea paletei, dar și accesorii precum banda de cant la confecționarea lemnelor.


Importăm de la distribuitorii Donic Germania, Nittaku Japonia și XIOM Coreea, adaând ofertele pentru piața românească și oferind unul dintre cele mai mici prețuri disponibile.


Noi te ajutăm să devii un maestru al tenisului de masa!


Site-ul www.sportmaestru.ro este operat de firma S.C. Meister Sport S.R.L.

 
spacer
Autentificare

Adresa de email:

Parola:

» Inregistrare cont

» Recuperare parola

Newsletter

Sunt de acord cu stocarea si prelucrarea datelor conform politicii de protejare a datelor.

Dezabonare

Informatii
Website detinut de Meister Sport S.R.L., CIF: 36093604, Reg.Com: J4/686/2016

sportmaestru.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptare politicii de utilizare cookies.Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.